Engergy Radio For You

Musik mit und für euch. Zu unserem Sender gehört ein Chatraum bei der Plattform Spin.de. Wir erfüllen im Rahmen des Möglichen gern Musikwünsche. Besucht uns und chattet mit eurer Mucke und lernt dabei coole Leute kennen. .
Bezig met het ophalen van realtime informatie.

Reacties op deze zender

Plaats een reactie

Klasse Musik Klasse Sender Hammer Hompage einfach weiterhin Empfehlung

Door: Stefan 30 juni 2022 21:38

Klasse Homepage wünschenswert Hammer Musik klasse Modis und coole Leute im Chat

Door: Christian 14 juni 2022 11:38

Cooler Sender geile Modis immer cool drauf im Chat echt zu empfehlen

Door: Domi 14 juni 2022 11:34

Zender aanmelden?

Wil je jouw zender ook toevoegen op StreamRadio? Dat kan én het is nog gratis ook.

Zender aanmelden

Verbind je PC, Tablet of smartphone met de Logitech Bluetooth Audio Adapter en luister naar StreamRadio door je hele huis.

Afbeelding van Logitech Bluetooth Audio Adapter
Met de Logitech Bluetooth Audio Adapter speel je draadloos muziek af, met ieder bluetooth apparaat, op bijna alle speakers. Sluit de adapter van Logitech aan op je speakers en met een druk op de knop maak je verbinding via bluetooth met je telefoon, laptop, netbook, tablet of PC. Installatie van software is niet nodig, dus kan je direct draadloos genieten van je muziekbibliotheek, Youtube of een muziekstreamingdienst. Het compacte design van de Logitech Bluetooth Audio Adapter zorgt ervoor dat de adapter niet zichtbaar hoeft te zijn en met gemak past achter je speakers. Let op! Dit is een ontvanger, geen verzender. Je kan de audiostreamer dus ook niet gebruiken om geluid vanaf je tv, via deze audiostreamer naar je speakers te versturen. Hij is ook niet geschikt voor de auto.
Nieuws door: nu.nl