Radio Emmerdennen

24 uur per dag muziek van eigen bodem
Bezig met het ophalen van realtime informatie.

Reacties op deze zender

Plaats een reactie

Geweldig station goed gevarieerde muziek van jaren 60 en 70 nederlands muziek en piratenhits Leuke DJ’s en goede webpagina Top

Door: Joop 7 november 2021 15:34

een goed station met veelzijdig muziek top

Door: Gert 15 oktober 2021 10:49

Supper station

Door: Be van wijk 8 september 2021 14:27

Top station

Door: Joop 22 mei 2021 16:32

Zender aanmelden?

Wil je jouw zender ook toevoegen op StreamRadio? Dat kan én het is nog gratis ook.

Zender aanmelden

Verbind je PC, Tablet of smartphone met de Logitech Bluetooth Audio Adapter en luister naar StreamRadio door je hele huis.

Afbeelding van Logitech Bluetooth Audio Adapter
Met de Logitech Bluetooth Audio Adapter speel je draadloos muziek af, met ieder bluetooth apparaat, op bijna alle speakers. Sluit de adapter van Logitech aan op je speakers en met een druk op de knop maak je verbinding via bluetooth met je telefoon, laptop, netbook, tablet of PC. Installatie van software is niet nodig, dus kan je direct draadloos genieten van je muziekbibliotheek, Youtube of een muziekstreamingdienst. Het compacte design van de Logitech Bluetooth Audio Adapter zorgt ervoor dat de adapter niet zichtbaar hoeft te zijn en met gemak past achter je speakers. Let op! Dit is een ontvanger, geen verzender. Je kan de audiostreamer dus ook niet gebruiken om geluid vanaf je tv, via deze audiostreamer naar je speakers te versturen. Hij is ook niet geschikt voor de auto.
Nieuws door: nu.nl