Firma loat goan!

Firma loat goan!
Start met luisteren Omdat de stream van deze zender geen https verbinding heeft wordt deze in een nieuw venster geopend.

Reacties op deze zender

Plaats een reactie

Mooi station en goeie smaak van muziek

Door: Pieter 28 april 2022 16:31

Super radio piraat goeden nacht

Door: Henk 8 april 2021 23:58

Loatgoan!!!!!! ????????????????

Door: Jan 8 april 2021 20:53

goede piraten zender echt heb ik 24/7 dagen perweek op staan

Door: danny 4 april 2021 19:39

goed

Door: bennie 4 april 2021 19:34

mooi man

Door: Dirk 26 maart 2021 20:10

Zender aanmelden?

Wil je jouw zender ook toevoegen op StreamRadio? Dat kan én het is nog gratis ook.

Zender aanmelden

Verbind je PC, Tablet of smartphone met de Logitech Bluetooth Audio Adapter en luister naar StreamRadio door je hele huis.

Afbeelding van Logitech Bluetooth Audio Adapter
Met de Logitech Bluetooth Audio Adapter speel je draadloos muziek af, met ieder bluetooth apparaat, op bijna alle speakers. Sluit de adapter van Logitech aan op je speakers en met een druk op de knop maak je verbinding via bluetooth met je telefoon, laptop, netbook, tablet of PC. Installatie van software is niet nodig, dus kan je direct draadloos genieten van je muziekbibliotheek, Youtube of een muziekstreamingdienst. Het compacte design van de Logitech Bluetooth Audio Adapter zorgt ervoor dat de adapter niet zichtbaar hoeft te zijn en met gemak past achter je speakers. Let op! Dit is een ontvanger, geen verzender. Je kan de audiostreamer dus ook niet gebruiken om geluid vanaf je tv, via deze audiostreamer naar je speakers te versturen. Hij is ook niet geschikt voor de auto.
Nieuws door: nu.nl