De Hollandse Piraten Gigant

Wij draaien ze zoals het hoort
Bezig met het ophalen van realtime informatie.

Reacties op deze zender

Plaats een reactie

Super , nóóit hetzelfde Lekker zuiver. Geen reclame Teminste nog niet gehoord. Zeer variërend. Ik hoop nog lang naar jullie te luisteren . Het fleurt op Veel geluk liefde en gezondheid Groetjes Johnny Light Veel gelu6

Door: Johnny Light 13 september 2021 21:05

Leuk

Door: Leon Peeters 8 mei 2021 20:02

Zender aanmelden?

Wil je jouw zender ook toevoegen op StreamRadio? Dat kan én het is nog gratis ook.

Zender aanmelden

Verbind je PC, Tablet of smartphone met de Logitech Bluetooth Audio Adapter en luister naar StreamRadio door je hele huis.

Afbeelding van Logitech Bluetooth Audio Adapter
Met de Logitech Bluetooth Audio Adapter speel je draadloos muziek af, met ieder bluetooth apparaat, op bijna alle speakers. Sluit de adapter van Logitech aan op je speakers en met een druk op de knop maak je verbinding via bluetooth met je telefoon, laptop, netbook, tablet of PC. Installatie van software is niet nodig, dus kan je direct draadloos genieten van je muziekbibliotheek, Youtube of een muziekstreamingdienst. Het compacte design van de Logitech Bluetooth Audio Adapter zorgt ervoor dat de adapter niet zichtbaar hoeft te zijn en met gemak past achter je speakers. Let op! Dit is een ontvanger, geen verzender. Je kan de audiostreamer dus ook niet gebruiken om geluid vanaf je tv, via deze audiostreamer naar je speakers te versturen. Hij is ook niet geschikt voor de auto.
Nieuws door: nu.nl