FunX Latin

Wil jij non-stop luisteren naar de beste latin? Dat kan bij FunX Latin op streamradio.nl! 1x beluisterd
FunX Latin
Status: gestopt

Wil je altijd en overal naar "FunX Latin" of ieder ander radio station kunnen luisteren? Wellicht zijn de onderstaande streamoplossingen dan iets voor jou!

Yamaha WXC-50 MusicCast

€ 409.00 Afbeelding van de Yamaha WXC-50 MusicCast met 9.5 een op basis van 13 reviews

Met de Yamaha WXC-50 maak je van je bestaande audiosysteem een netwerkspeler. Deze voorversterker verbind je via wifi of een kabel met internet. Je sluit hem aan op je versterker, home cinema set of hifi systeem. Dankzij het compacte formaat geef je de voorversterker gemakkelijk een plek. Je streamt via Spotify Connect, AirPlay en Bluetooth draadloos muziek naar je audiosysteem. Met MusicCast breid je het systeem uit tot een multi room opstelling. Koppel andere MusicCast spelers en bepaal met de app per kamer welke muziek je wilt horen. Voor de hoogste kwaliteit muziek stuur je via DLNA lossless audiobestanden naar de versterker.

Artsound UNI30 Wit (per paar)

€ 119.00 Afbeelding van de Artsound UNI30 Wit (per paar) met 8.8 een op basis van 18 reviews

Heb je weinig ruimte in je kamer voor een speaker systeem? Dan is de Artsound UNI30 een handige oplossing. Met de geïntegreerde beugel monteer je deze passieve speakers aan de muur of het plafond. Als de speakers hoog aan de muur hangen, kantel je ze naar beneden. Hierdoor wordt het geluid op de beste manier verspreid. De basreflexpoort aan de achterkant verbetert de klank van de lage tonen. Zet een rock of dance nummer op en luister naar een diepe bas.

Sony SRSXB12 Duopack Grijs

€ 93.00 Afbeelding van de Sony SRSXB12 Duopack Grijs Deze streamradio heeft nog geen beoordelingen

Met de Sony SRSXB12 Duopack luister je overal waar je gaat naar stereogeluid. Je koppelt de 2 speakers draadloos aan elkaar, waardoor je nog meer uit het geluid haalt. Dankzij het compacte stof- en waterbestendige ontwerp neem je de speaker overal mee naartoe, zoals het strand of zwembad. Ben je de hele dag onderweg? Door de accuduur van 16 uur kom je niet snel zonder je favoriete nummers te zitten. De EXTRA BASS technologie zorgt ervoor dat je geniet van lage, diepe bastonen.

House of Marley Get Together Zwart

€ 139.00 Afbeelding van de House of Marley Get Together Zwart met 9.1 een op basis van 219 reviews

Met de House of Marley Get Together is je favoriete muziek in elke achtertuin of kamer hoorbaar. Deze Bluetooth speaker beschikt over dubbele 75 mm woofers en 25 mm tweeters. Hierdoor levert hij zowel een hoog volume als een gedetailleerd geluid. Aan de bovenkant van het apparaat vind je verbindings- en volumeknoppen. Als je het volume aan wilt passen, laat je een smartphone veilig in een broekzak of tas zitten. Met deze speaker laat je zien dat je natuurbewust bent. De behuizing is gemaakt van het speciale REWIND materiaal, dat bestaat uit bamboe, hennep, organisch katoen en gerecyclede plastic flessen.