Hitpower

Pure radio - Pure kracht 70x beluisterd
Hitpower
Status: gestopt

Wil je altijd en overal naar "Hitpower" of ieder ander radio station kunnen luisteren? Wellicht zijn de onderstaande streamoplossingen dan iets voor jou!

Q Acoustics 3050i Zwart (per stuk)

€ 399.00 Afbeelding van de Q Acoustics 3050i Zwart (per stuk) met 9.8 een op basis van 3 reviews

Met de Q Acoustics 3050i vul je een grote huiskamer met geluid. Deze passieve zuilspeaker heeft een frequentiebereik tot 30.000 Hertz. Dit betekent dat je van een gedetailleerde weergave van de hoge frequenties geniet. Je hoort geen trillingen afkomstig van de klankkast, want hij is zo ontworpen dat hij geen bijgeluiden produceert. De tweeters voorzien je van een breed stereogeluid. Hierdoor hoor je precies waar de instrumenten en vocalen in de mix geplaatst zijn. Wanneer je de zuilspeaker op de meegeleverde spikes plaatst, voorkom je dat de vloer trilt. Zo heb je geen last van bijgeluiden en blijft de geluidsweergave helder. Let op: wanneer je deze speaker wilt gebruiken, heb je een versterker nodig.

KEF Q350 Wit (per paar)

€ 558.00 Afbeelding van de KEF Q350 Wit (per paar) met 9.6 een op basis van 5 reviews

Met de KEF Q350 luister je naar een zuiver en breed geluidsbeeld. Deze passieve luidspreker is uitgerust met het Uni-Q systeem. Dit betekent dat de 25 mm tweeter in het midden van de 165 mm woofer is geplaatst. Het resultaat is een gedetailleerd geluid dat breed door de kamer verspreid wordt. De woofer produceert krachtige midden en lage tonen. Deze driver is gecombineerd met een basreflexpoort, waardoor de bastonen extra diep klinken. Je gebruikt 2 speakers als stereo paar of als onderdeel van een surround opstelling. Door het compacte ontwerp plaats je ze gemakkelijk in je kamer.

Dali OBERON 5 Wit (per paar)

€ 798.00 Afbeelding van de Dali OBERON 5 Wit (per paar) met 9.7 een op basis van 3 reviews

Plaats de Dali Oberon 5 overal in de huiskamer en geniet van een hoge geluidskwaliteit. Het 2 weg ontwerp van de speaker zorgt voor een goede balans tussen de lage, midden- en hoge tonen. Hierdoor luister je naar een heldere geluidskwaliteit. Met een gewicht van 10,8 kilo is de speaker zwaar genoeg om niet te trillen, waardoor de geluidskwaliteit niet achteruit gaat. Doordat de speaker passief is, moet je hem eerst aansluiten op een versterker.

Bowers & Wilkins 606 Wit (per paar)

€ 699.00 Afbeelding van de Bowers & Wilkins 606 Wit (per paar) met 9.4 een op basis van 13 reviews

Met de Bowers & Wilkins 606 verbeter je het geluid van je tv of van je favoriete muziek. Deze passieve boekenplankspeakers zijn voorzien van tweeters die door een gel van het voorfront ontkoppeld zijn. Hierdoor worden trillingen geneutraliseerd en blijft je muziek helder en onvervormd. De speakers zijn voorzien van ingebouwde beugels waardoor je ze ook eenvoudig aan de muur monteert. Wil je meer uit het geluid halen? Gebruik deze speakers dan in een 5.1 geluidsopstelling als front- of achterspeakers. Let op: De vloerstandaards op de afbeeldingen worden niet meegeleverd.