Piratenpower

Keihard de beste! 325x beluisterd
Piratenpower
Status: gestopt

Wil je altijd en overal naar "Piratenpower" of ieder ander radio station kunnen luisteren? Wellicht zijn de onderstaande streamoplossingen dan iets voor jou!

Sony SRS-XB23 Rood

€ 99.00 Afbeelding van de Sony SRS-XB23 Rood Deze streamradio heeft nog geen beoordelingen

Waar je ook gaat, de Sony SRS-XB23 neem je gemakkelijk overal met je mee naartoe. De speaker is compact van formaat. Zo stop je hem eenvoudig in je jas, zak en zelfs de bekerhouder van je campingstoel of auto. De speaker is waterdicht en schokbestendig. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat deze tijdens een regenbui of bij een val beschadigt. Wanneer je van diepe bassen houdt, is dit een speaker voor jou. De dubbele passieve radiatoren zorgen voor lage tonen. Word je tijdens de de barbecue gebeld? Dankzij de ingebouwde microfoon bel je gerust handsfree.

Monitor Audio Bronze 6G 500 Kleur (per paar)

€ 1095.00 Afbeelding van de Monitor Audio Bronze 6G 500 Kleur (per paar) Deze streamradio heeft nog geen beoordelingen

De Monitor Audio Bronze 6G 500 is iets voor jou wanneer je een zuilspeaker voor in een grote huiskamer zoekt. Deze hifi speaker beschikt over een 2,5 weg systeem met 2 woofers van 8 inch woofers en een tweeter. Een 2,5 weg systeem produceert de middelhoge tonen gedetailleerder dan een 2 weg systeem. Hierdoor komt jouw favoriete muziek nog beter tot zijn recht. Je hoort het geluid helder ongeacht waar je staat of zit. Dit komt door de tweeter die de geluidsgolven door heel je kamer verspreidt. De speakers zijn voorzien van met goud vergulde connectoren. Hierdoor ontvangen de speakers het audiosignaal storingsvrij en blijft de geluidskwaliteit intact. Wil je van bioscoopgeluid genieten? Koppel dan de Bronze C150 en Bronze FX speakers aan 2 Bronze 500 zuilspeakers.

Bluesound NODE 2i Zwart

€ 549.00 Afbeelding van de Bluesound NODE 2i Zwart met 9.5 een op basis van 23 reviews

Luister overal in huis naar muziek met de Bluesound Node 2i. Met deze draadloze ontvanger creƫer je eenvoudig een multiroom systeem met je huidige luidsprekers. Verbind je smartphone of tablet via wifi of Bluetooth met de ontvanger en stuur je speakers in huis draadloos aan vanuit de Bluesound app. Doordat de ontvanger lossless bestanden afspeelt, blijft de geluidsweergave van dezelfde hifi kwaliteit als jouw hifi speakers. Zo blijft je geluid helder en gedetailleerd. Dankzij de aansluitmogelijkheden is het ook mogelijk een subwoofer of een receiver aan te sluiten op de ontvanger.

Bang & Olufsen Beoplay P6 Zwart

€ 339.00 Afbeelding van de Bang & Olufsen Beoplay P6 Zwart met 9.2 een op basis van 2 reviews

Neem je favoriete muziek overal mee naartoe met de Bang Olufsen BeoPlay 6. Deze Bluetooth speaker past dankzij zijn compacte formaat in je tas. Hiernaast beschikt de speaker over een draaglus, waardoor je hem ook om de pols meeneemt. Een dagje naar het bos of strand is ook geen probleem dankzij het stof- en spatwaterbestendige ontwerp. Wanneer de speaker wat vuil geworden is, spoel je hem eenvoudig af. Met een accuduur van 16 uur kom je daarbij niet snel zonder muziek te zitten.