Drentse Piraten

Drentse Piraten | 24 uur per dag op volle toeren! 134x beluisterd
Drentse Piraten
Status: gestopt

Wil je altijd en overal naar "Drentse Piraten" of ieder ander radio station kunnen luisteren? Wellicht zijn de onderstaande streamoplossingen dan iets voor jou!

Bose 301 Zwart (per paar)

€ 399.00 Afbeelding van de Bose 301 Zwart (per paar) met 8.9 een op basis van 18 reviews

Bose 301-speakers zijn veelzijdige passieve stereoluidsprekers voor kleinere ruimtes, zoals je studeerkamer of kantoor. Gebruik ze bijvoorbeeld in je thuisbioscoop, als onderdeel van je surround-set, of als speakers bij je muziekinstallatie. De Direct/Reflecting -technologie van Bose zorgt voor een combinatie van direct en gereflecteerd geluid. De muziek komt van verschillende kanten op je af, waardoor het lijkt alsof je live bij het concert bent, of midden in de film zit. Je bent ook niet meer aan 1 optimale luisterpositie gebonden. Dankzij Bose 301's Stereo Everywhere , geniet je namelijk overal in de ruimte van vol, ruimtelijk stereogeluid.

Klipsch RP-400C (per stuk)

€ 399.00 Afbeelding van de Klipsch RP-400C (per stuk) Deze streamradio heeft nog geen beoordelingen

De Klipsch RP-400C is een passieve center speaker voor in een kleine huiskamer. Met deze speaker breng je het stemgeluid uit je favoriete films en muziek tot leven. De speaker plaats je voor de televisie waardoor de 4 inch woofers (2x) en 1 inch tweeter naar je gehoor richten. Hierdoor ontgaat je geen enkel detail uit de conversaties en zang uit films, series en muziek. Je geniet van volle bastonen, want de cones produceren de lage tonen op een efficiënte manier. Dit komt door het lichte en stevige materiaal van de woofers. De hoge frequenties verplaatsen zich gericht naar je gehoor toe dankzij de vorm van de klankkast rondom de tweeter. Samen met de losgekoppelde titanium tweeter zorgt dit ervoor dat de hoge frequenties goed hoorbaar zijn.

Bose 251 Zwart (per paar)

€ 599.00 Afbeelding van de Bose 251 Zwart (per paar) met 8.3 een op basis van 5 reviews

Vanaf nu geniet je aan het zwembad, op het terras, of op de boot óók van luide muziek. De krachtige Bose 251-buitenluidsprekers zijn namelijk zeer robuust en weerbestendig. Een golf (zee)water of stevige wind slaan deze passieve speakers niet uit het veld. Het Articulated Array -ontwerp en de interne opstelling van de speakers zorgen voor een vol stereogeluid in een groot luistergebied. Hang de Bose 251-speakers verticaal op met de meegeleverde wandsteunen en geniet elke dag van prachtig Bose-geluid.

JBL Flip 5 Duo Pack Zwart

€ 177.00 Afbeelding van de JBL Flip 5 Duo Pack Zwart Deze streamradio heeft nog geen beoordelingen

Met de JBL Flip 5 Duo Pack haal je alles in huis voor een stereo opstelling. Je verbindt de bluetooth speakers met elkaar via PartyBoost. Zo luister je door het hele huis naar je favoriete nummers. Plaats de speakers samen voor een harder volume. Dankzij een ingebouwde accu luister je 12 uur onafgebroken naar je favoriete nummers. Je neemt de speaker zorgeloos mee naar het strand, zwembad of het park. Het ontwerp is volledig waterdicht. Verbind via bluetooth je smartphone met de speaker en stream muziek vanaf streamingdiensten of je eigen afspeellijsten.