Piratenhits FM

100% Hitgarantie 80x beluisterd
Piratenhits FM
Status: gestopt

Wil je altijd en overal naar "Piratenhits FM" of ieder ander radio station kunnen luisteren? Wellicht zijn de onderstaande streamoplossingen dan iets voor jou!

Marshall Kilburn II Indigo

€ 204.00 Afbeelding van de Marshall Kilburn II Indigo Deze streamradio heeft nog geen beoordelingen

Met de Marshall Kilburn 2 neem je jouw muziek overal mee naartoe. Deze bluetooth speaker heeft een licht gewicht en een handvat waardoor je hem eenvoudig verplaatst of meeneemt. Dankzij het spatwaterdichte ontwerp gebruik je de speaker ook aan de waterkant of wanneer het motregent. De speaker heeft een accuduur van 20 uur waardoor je niet snel zonder muziek komt te zitten. Verbind de speaker draadloos via bluetooth met je smartphone of tablet. Stream muziek vanaf streamingdiensten of je eigen afspeellijsten naar de speaker. Via de knoppen op de behuizing van de speaker pas je naast het volume ook de klanken van de muziek aan. Zo stel je het geluid naar eigen wens in.

Bose SoundLink Color II Zwart

€ 147.99 Afbeelding van de Bose SoundLink Color II Zwart met 8.9 een op basis van 95 reviews

Met de draadloze Bose SoundLink Color Bluetooth speaker luister je overal naar een vol geluid. De handformaat speaker is spatwaterbestendig. Zo maakt het niet uit waar en op welke gelegenheid je geniet van muziek. Ook niet als het buiten regent. Ben je benieuwd naar de uitslagen van de voetbalwedstrijden? Vraag Siri of Google Now om de uitslagen te vertellen. Dit zoekt hij dan via het internet van je smartphone. Verbind tot 8 apparaten tegelijk aan de speaker en schakel snel tussen jouw smartphone en die van iemand anders. Gebruik de Bose Connect app om alle gekoppelde apparaten te beheren en toegang te krijgen tot updates.

Magnat Signature 503 Zwart (per paar)

€ 499.00 Afbeelding van de Magnat Signature 503 Zwart (per paar) Deze streamradio heeft nog geen beoordelingen

Met de Magnat Signature 503 geniet je overal in huis van krachtig stereogeluid. De set bestaat uit 2 hifi boekenplank speakers met een 3 weg ontwerp. Dit zorgt ervoor dat de balans tussen lage, midden- en hoge tonen gelijkmatig blijft. Doordat de basreflexpoort achter de speaker zit, verbetert dit de klank van de lage tonen.

Cambridge Audio BT100

€ 99.99 Afbeelding van de Cambridge Audio BT100 met 9.6 een op basis van 14 reviews

Met de Cambridge Audio BT100 verbind je draadloos via bluetooth een smartphone, tablet of computer met je Cambridge Audio apparatuur. Hierdoor is het toch mogelijk om muziek naar je Cambridge Audio geluidsinstallatie te streamen. Deze bluetooth adapter is geschikt voor de Cambridge DacMagic Plus, Sonata NP30 en Stream Magic 6.