De Beste Piratenhits

Bij ons zit je goed als het gaat om online luisteren van de beste geheime zender muziek, Piratenhits, 60's, 70's & 80's. 71x beluisterd
De Beste Piratenhits
Status: gestopt

Wil je altijd en overal naar "De Beste Piratenhits" of ieder ander radio station kunnen luisteren? Wellicht zijn de onderstaande streamoplossingen dan iets voor jou!

Monitor Audio Bronze 6G 500 Kleur (per paar)

€ 1095.00 Afbeelding van de Monitor Audio Bronze 6G 500 Kleur (per paar) Deze streamradio heeft nog geen beoordelingen

De Monitor Audio Bronze 6G 500 is iets voor jou wanneer je een zuilspeaker voor in een grote huiskamer zoekt. Deze hifi speaker beschikt over een 2,5 weg systeem met 2 woofers van 8 inch woofers en een tweeter. Een 2,5 weg systeem produceert de middelhoge tonen gedetailleerder dan een 2 weg systeem. Hierdoor komt jouw favoriete muziek nog beter tot zijn recht. Je hoort het geluid helder ongeacht waar je staat of zit. Dit komt door de tweeter die de geluidsgolven door heel je kamer verspreidt. De speakers zijn voorzien van met goud vergulde connectoren. Hierdoor ontvangen de speakers het audiosignaal storingsvrij en blijft de geluidskwaliteit intact. Wil je van bioscoopgeluid genieten? Koppel dan de Bronze C150 en Bronze FX speakers aan 2 Bronze 500 zuilspeakers.

Jamo C 93 II (per paar)

€ 449.00 Afbeelding van de Jamo C 93 II (per paar) Deze streamradio heeft nog geen beoordelingen

De Jamo C 93 II is een paar passieve boekenplank speakers voor in een grotere kamer. Wil je de speakers aan de muur hangen? Dankzij de gemonteerde beugel aan de achterkant monteer je ze makkelijk aan de door jou gekozen plek. De tweeter zorgt ervoor dat de speakers het geluid verspreiden over de huiskamer. Door de ruimtelijke weergave van het geluid hoef je niet recht voor de speaker te zitten om het geluid goed te horen.

JBL Clip 3 Squad

€ 54.99 Afbeelding van de JBL Clip 3 Squad met 9.2 een op basis van 66 reviews

Wil je de geluidskwaliteit van JBL speakers vergelijken? Klik dan hier. Met de JBL Clip 3 heb je jouw muziek altijd bij de hand. Het nieuwe broertje van de Clip 2 speaker heeft een accuduur van 10 uur en is waterdicht. Neem de compacte speaker gerust mee naar het strand, park of een festival. De speaker bevestig je eenvoudig via de clip aan je tas, jas of broek. Deze clip is voorzien van een rubberen antislip laag waardoor hij stevig vastzit. Verbind via Bluetooth je smartphone of tablet met de speaker. Word je gebeld? Met 1 druk op de knop van de speaker bel je handsfree.

Anker Soundcore Flare Rood

€ 59.99 Afbeelding van de Anker Soundcore Flare Rood met 9 een op basis van 74 reviews

Bouw je eigen feestje met de Soundcore Flare. Deze draadloze speaker verbind je via Bluetooth met je smartphone of tablet. Via de Soundcore app bedien je de speaker. Gebruik de Bass up technologie om met 1 druk op de knop een krachtiger geluid te creƫren of koppel 2 speakers aan elkaar voor een stereogeluid. Voor de juiste sfeer gebruik je de led verlichting. Kies 1 van de 5 verlichtingsmodi die past bij de situatie. Feestje aan de waterkant? Dankzij een waterdichtheid van IPX7 gebruik je de speaker probleemloos in de buurt van water. En met een accuduur van 12 uur kom je niet snel zonder muziek te zitten.