Hitstream FM

De beste zenders onder 1 dak! 150x beluisterd
Hitstream FM
Status: gestopt

Wil je altijd en overal naar "Hitstream FM" of ieder ander radio station kunnen luisteren? Wellicht zijn de onderstaande streamoplossingen dan iets voor jou!

Jamo S 801 2.1 Speakerset Wit

€ 402.00 Afbeelding van de Jamo S 801 2.1 Speakerset Wit Deze streamradio heeft nog geen beoordelingen

Luister naar een natuurgetrouw surround sound met de Jamo S 801 2.1 speakerset. De set bestaat uit 2 Jamo S 801 boekenplank speakers en 1 Jamo S 808 subwoofer. De speakers beschikken over de Waveguide technologie waardoor je luistert naar een natuurgetrouwe geluidsweergave. Ondanks het compacte formaat, luister je ook op luid geluidsniveau naar je favoriete muziek. De subwoofer produceert een helder en krachtig basgeluid. Door het vermogen is de subwoofer geschikt voor de kleine huiskamer.

Veho MZ-1

€ 45.00 Afbeelding van de Veho MZ-1 Deze streamradio heeft nog geen beoordelingen

De Veho MZ-1 is een compacte speaker die je eenvoudig overal mee naartoe neemt. Deze speaker heeft een draagkoord waarmee je hem aan je tas of jas koppelt. Dankzij het spatwaterdichte ontwerp kan de speaker tegen een druppel regen. Verbind de speaker via Bluetooth met je smartphone en stream muziek van eigen afspeellijsten en streamingdiensten naar de speaker. Wil je meer uit het geluid halen? Koppel twee MZ-1 speakers aan elkaar voor extra basgeluid.

Sony SRSXB12 Duopack Groen

€ 93.00 Afbeelding van de Sony SRSXB12 Duopack Groen Deze streamradio heeft nog geen beoordelingen

Met de Sony SRSXB12 Duopack luister je overal waar je gaat naar stereogeluid. Je koppelt de 2 speakers draadloos aan elkaar, waardoor je nog meer uit het geluid haalt. Dankzij het compacte stof- en waterbestendige ontwerp neem je de speaker overal mee naartoe, zoals het strand of zwembad. Ben je de hele dag onderweg? Door de accuduur van 16 uur kom je niet snel zonder je favoriete nummers te zitten. De EXTRA BASS technologie zorgt ervoor dat je geniet van lage, diepe bastonen.

Jamo S 805 HCS Surround Set Zwart

€ 649.00 Afbeelding van de Jamo S 805 HCS Surround Set Zwart met 9 een op basis van 2 reviews

Met de Jamo S 805 HCS creƫer je een surround sound in kleine tot middelgrote kamers. Deze compacte set passieve speakers is uitgerust met de WaveGuide technologie. Hierdoor klinken de hoge frequenties helder en dynamisch. Zet je favoriete film of muziekstuk op en geniet van een natuurgetrouw geluid. De basreflexpoorten verbeteren de klank van de lage tonen. Doordat deze poorten aan de voorkant van de zuilspeakers zitten, plaats je de luidsprekers probleemloos tegen de muur. De bas vervormt niet. Voor een surround sound plaats je de boekenplank speakers achter je luisterpositie. De center speaker zorgt voor een gedetailleerde weergave van effecten en vocalen.